Om Perfekt Golvvård

Här kan du läsa mer om Perfekt Golvvård och vad vi har att erbjuda!

Perfekt Golvvård är ett renodlat golvföretag med över 19 års erfarenhet i branschen.

Jag, Anders Holst, som grundat och driver företaget, har en passion för golv och golvsnickerier. Jag har ägnat hela mitt vuxna liv till att fördjupa mig i mitt hantverk och förfina mina yrkeskunskaper. Alltså att vårda, renovera och lägga golv. Jag har tillsammans med mina väl valda samarbetspartners kunder över hela Skåne. Vi ser alltid till att utgå från de unika förutsättningar som finns för varje golv, såväl som för varje kund. Jag arbetar efter devisen att i första hand rädda det som räddas kan. Men i de fall ett golv inte går att rädda, eller tycke och smak kräver förändringar, hjälper jag er i hela processen. Allt från att välja ett lämpligt golv, till att lägga det efter konstens alla regler. Samt ge råd om hur du vårdar ditt nya golv. 

Jag tycker att det är lika givande att vårda, som att renovera eller lägga golv. Vad som passar dig bäst, kommer vi fram till tillsammans. Min ambition är att förse mina kunder med golv att leva med och älska i många år, Till och med generationer framöver!

Läs mer om våra tjänster här.

Perfekt Golvvård Golvslipning

Välkommen att kontakta oss med dina golvvisioner, jag hjälper gärna till. Oavsett om du drömmer om en enkel golvrenovering eller ett alldeles speciellt nytt golv.

Skicka ett mail till info@perfektgolvvard.se och berätta om vad du behöver hjälp med. Bifoga gärna bilder om du har!

Berätta gärna om du är privat eller företagskund när du kontaktar mig så att jag redan i första skedet kan anpassa arbetet därefter.