Golvslipning i Höör

Välkommen till Perfekt Golvvård i Skåne!

Med mer än 15 års erfarenhet av olika golvbehandlingar är vi ett naturligt val för golv i Skåne. Behöver ditt golv underhåll, eller vill du lägga ny fiskbensparkett? Vi hjälper dig! Hos oss hittar du ett stort utbud av golvservice som slipning och pigmentering av trägolv, oljning, vaxning och andra golvbehandlingar. Även renovering av golv som sten, plats, terrasser och linoleum.

 

Är det dags att ge ditt hem ett ansiktslyft i form av golvslipning?

Slipar du ditt trägolv med jämna mellanrum håller du golvet fräscht, snyggt och friskt. Då lever det mycket längre och blir vackrare med åren. Med olika typer av efterbehandling kan man ändra karaktär på trägolvet efter slipningen, så att det harmoniserar med hemmets övriga stil. Perfekt Golvvård i Skåne är specialister på golvslipning. Med stor kompetens och lång erfarenhet slipar vi dina golv effektivt, noggrant och med stor hänsyn till ditt hem i övrigt – givetvis med den allra bästa sliputrustningen. När slipningen är klar så efterbehandlar vi dem efter konstens alla regler, och efter dina specifika önskemål. Vi vägleder dig också gärna i valet av efterbehandling och instruerar dig om hur du hädanefter bör sköta ditt trägolv för att det ska maximera sin livslängd.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Perfekt Golvvård i Skåne lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Golvslipning i Höör

Perfekt Golvvård i Skåne lägger största vikt vid att du som kund ska känna dig trygg med oss, och bli nöjd med ditt nya vackra golv. Innan projektets start kommer vi överens om vad som ska göras, vilken tidsplan som gäller och naturligtvis vad kostnaden kommer landa på. Och ansvarsförsäkring och generösa garantier säkerställer att du får en seriös golventreprenör som alltid sätter dig i 100 % centrum.

 

Med hjälp av olika tekniker, träslag och behandlingar kan man få fram exakt den stil man är ute efter.
Våra golvläggare har stor erfarenhet av installation, slipning och behandlingar av golv, och ser
till att du får ett vackert resultat som lyfter ditt hem till nästa nivå!

 

Vilka golv behöver golvslipning?

Alla trägolv kan slipas med undantag för riktigt gamla, nedslitna varianter, som inte har mer att ge. Har ett trägolv redan genomgått flera slipningar så har det till slut slipats ned helt, och då kan man inte göra så mycket mer än att lägga ett nytt. Men med alla de olika efterbehandlingar som erbjuds idag kan du skapa precis den känsla och effekt som du är ute efter – oavsett vilket typ av trägolv du har hemma. För våra anställda är golvslipning och golvläggning ett hantverk som vi är stolta över. På Perfekt Golvvård använder vi den bästa kombinationen av modern teknik och traditionella hantverksmetoder – så att våra kunder får fantastiska resultat som märks i många år framöver.

Våra tjänster

Golvslipning - Perfekt Golvvård i Skåne

Golvslipning

Lägga golv - Perfekt Golvvård i Skåne

Lägga golv

Golvbehandlingar - Perfekt Golvvård i Skåne

Golvbehandlingar

Renovering av golv - Perfekt Golvvård i Skåne

Renovering av golv

Vi hjälper dig med ditt golv!

Kontakta oss

Vi utför alla former av golvarbeten

Våra trevliga och skickliga golvläggare utför alla former av golvarbeten, från enklare slipning av parkett till större jobb i offentliga lokaler. Hos oss får du rådgivning om material, tillvägagångssätt och ytbehandlingsprodukter, samt hur du ska ta hand om ditt nya golv för att det ska må så bra som möjligt. Vi är punktliga, noggranna och tummar aldrig på kvalitet.  Kom ihåg att nyttja ROT-avdraget, vi hjälper dig gärna om det skulle uppstå frågetecken.

 

Femton års erfarenhet gör att vi är rätt val för dig som söker en professionell golvexpert.
Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskar en kostnadsfri offert!